Anna Bos

is Researcher en Trainer bij de BR-Groep sinds 2007. Met toewijding, veel plezier en op een professionele manier doet zij diagnoses van ongeschreven regels bij verschillende klanten. Leidend in de methode van onderzoek is de situatie die geschetst wordt door de respondent zonder waardeoordeel neer te schrijven. Een kundigheid die Anna beheerst door haar kennis, praktijkervaring en sociale gevoeligheid. Ze werkt vooral als hoofdonderzoeker, waarbij ze ook verantwoordelijk is voor de terugkoppeling van onderzoeksresultaten aan opdrachtgevers, managementteams etc.

Haar positieve instelling en benadering van mensen passen goed bij de BR-Groep waar het gaat om het aanleren van nieuw gedrag en er geen ruimte is voor een 'blame game'. Anna heeft door haar ervaring aangetoond dat ze in haar communicatie betrokkenheid, integriteit en eerlijkheid op een spontane manier afwisselt, waardoor mensen bereid zijn om ‘nieuw gedrag’ uit te proberen. Collega’s en deelnemers van sessies die zij begeleidt geven terug dat haar warmte, scherpte en uitnodigende uitstraling maken dat de juiste dingen besproken worden en de sessies zeer plezierig zijn.

Anna’s sensitiviteit en sociaal- en analytisch vermogen in combinatie met een lerende mentaliteit, maakt dat zij volledig past in de visie en het werk van de BR-Groep.

Haar hart voor Afrika heeft ervoor gezorgd dat zij de afgelopen 5 jaar vanuit Nairobi (Kenia) de werkzaamheden voor delta 5 op het Afrikaanse continent heeft  geleid.

 

Anna