Missie en aanpak

Het is onze ambitie tot de top te behoren van dienstverleners op het gebied van het realiseren van duurzame doorbraken in de performance. Wij richten ons daarbij op het vergroten van het vermogen van de organisatie zelf om te leren. We hebben daartoe in co-makership met FrieslandCampina delta 5 ontwikkeld.

Wij beschouwen een doorbraak als geslaagd wanneer deze zichtbaar is in concreet gedrag dat resulteert in betere performance. Om dit te bereiken definieren we vooraf de veranderdoelen in concreet observeerbaar gedrag.

Wij leggen ons toe op het bouwen aan organisaties met uitstekende resultaten, die inspirerende, authentieke en enthousiaste medewerkers aantrekken, gericht op elkaars groei.

Voor onze samenleving willen we een inspiratiebron en voorbeeld zijn als het gaat om vanuit echtheid succesvol te zijn.

BR-Groep neemt geen opdrachten aan bij organisaties die financiële winst boeken ten koste van moreel verlies. Tenzij dat (mede-) onderwerp van de vraag is.

 

Werken bij de BR-Groep

Door het creëren van een unieke werkplek willen we authentieke, enthousiaste medewerkers aantrekken die zichzelf continu ontwikkelen en onze klanten, zichzelf en collega’s blijven verbazen.

Onze medewerkers bepalen hun eigen route en kennen een gezonde balans tussen verantwoordelijkheid dragen en vrijheid nemen. Wij helpen onze medewerkers door het bieden van boeiend werk, coaching en training.