Imre Végh

is trainer en teamcoach met een passie voor persoonlijk leiderschap en zingeving. Op energieke wijze haalt hij het beste in mensen boven. Scherp als het moet, met gevoel voor humor als het kan.

Imre weet op ontwapenende en inspirerende wijze de drijfveren van mensen boven te krijgen, om hier vervolgens op een praktische manier mee aan de slag te gaan. Hij weet teams te creëren waarin de ongeschreven regels besproken kunnen worden: openheid, oprechtheid én daadkracht staan centraal. Iedereen heeft iets toe te voegen.

Tegelijkertijd brengt hij focus op het resultaat met zich mee. Hij onderscheidt resultaten van excuses. Soms confronterend, maar altijd gericht op groei. Door een kritische probleemanalyse en creativiteit in de oplossingen wordt helderheid in het proces gecreëerd.

Imre werkte ondermeer met verschillende politici en parlementariërs, met ontwikkelingsorganisaties en grote commerciële bedrijven, van de Rabobank tot TATA Steel.

Hij woont samen in Utrecht. In zijn vrije tijd zet hij zich op verschillende fronten in voor een betere wereld. Daarnaast produceert hij muziek, houdt hij van schaken, van mediteren… én van los gaan op de dansvloer!